12 timmar...

Jag somnade med Liam igår på grund av en jävla huvudvärk så nu har jag sovit minst tolv timmar. Liam vaknade inte förrän åtta imorse så...=) Men nu är det lite bättre iaf så idag ska det packas och flyttas.... Mamma/mormor var precis och hämtade Liam eftersom hon ändå hade vägarna förbi och Patrik är och hämtar släpvagn och ska sedan hämta fyrhjulingen för att kunna ploga av gården här innan vi sätter igång. Jag ska packa i det sista i lådor och gör klart allt så att det bara att bära ut....

Nej nu är det nog bäst att jag sätter igång här. inte för att det är så mycket kvar men det tar ju sin tid ändå...


God Jul!

GÅrdagen ägnades åt att göra julgodis och fixa den mat som vi ska ha här hemma. Vi åker idag till Patriks mamma eftersom det inte är så roligt att fira jul i kartonger...

Nu sitter Liam och tittar på Djungelboken 2 och äter lite frukost och det ska jag också göra snart. Den sedvanliga skinkmackan blir det så klart...=)

God Jul!


(google.se)


Julvecka...

Helgen har bestått av en massa flyttande. Fattar inte hur man kan ha så himla mycket saker som man inte använder. Liam var med Morfar under de timmarna jag hjälpte till. Var ju egentligen inte meningen att jag skulle vara med så mycket men det gick så bra hos morfar (vilket det alltid för i och för sig) så jag passade på att hjälpa till så gick det lite snabbare iaf... Det blev en vända till tippen och sedan förbi mamma och pappa med saker och hämta våra saker i mammas förråd, sedan hem och fylla på mer inifrån och köra upp det till lägenheten. Och sedan hem igen för att lasta in saker från garaget. Den vändan följde jag inte med upp utan åkte för att hämta Liam. Tyvärr är det lika mycket kvar, om inte mer, så vi har att göra.

Liam sov tre timmar igår på dagen och lika länge idag. Han är jätte mammig på dagarna och jag ska helst bara bära runt på honom. Så fort jag försöker sätta mig ner så blir han jätte arg och försöker ta min hand för att gå iväg med mig. (JUst vad han försöker med nu). Han verkar inte vilja nåt speciellt utan bara att jag inte ska göra nåt som inte involverar honom... Hans humör går från glad till ledsen på en sekund och inget duger... Så svårt att veta vad det är, han verkar inte ha ont nån stans men man kan ju inte veta med säkerhet...
En sak som han göra i alla fall som är roligt är att han säger hela meningar med ett ord och det är Bocka och Bocká. Han uttalar det alltså på olika sätt och pratar hela meningar. Så det språket kör vi med nu och då blir han glad iaf...=)

Tnkte att vi skulle handla till jul idag men med tanke på att han sov så länge och det förmodligen skulle vara kaos lagom till vi kom in till stan så tar vi det imorgon förmiddag.

Nä nu är det nån här som är JÄTTA arg på mig...;-)

Hur ska jag klara morgondagen?

Hela veckan har det känts så fruktansvärt jobbigt att gå in på dagis... Måndagen var värst  för då kom det verkligen över mig att detta är sista veckan. Morgondagen kommer jag inte klara av. Det är tur att Liam är så liten så han inte förstår vilken blödig mamma han har...;-) Nää vi som trivs så bra ju! Det är tur att det är ett tag kvar innan vi ska skola in igen för just nu är jag hemskt negativ och då blir det ju inte bra hur man än gör. Hur ska det gå när Liam slutar dagis helt och ska börja skolan, eller ännu värre när han tar studenten? Nä allvarligt går det att träna bort sådant här?! Inga fler barn här inte, det räcker med att sitta här och vara helt förstörd på grund av ett barn...
Egentligen så borde det väl vara huset jag ska sakna mest eftersom vi ju bott här i två år men det känner jag inte att jag kommer att göra. Jag vill koncentrera mig på annat än att klippa gräsmattan, skotta snö, och jag allt som hör till. Jag vill umgås med min familj, plugga och jobba... TACK!

Fick en panikattack på grund av mitt exjobb igen häromdagen. Stackars Emelie fick höra på mitt gnat...;-) Tyvärr kan man bli tokig för mindre... Har ansökt om ett iallafall som jag får veta mer om i januari. Kanske att det är något bra och intressant som känns rätt...

Nä nu måste jag plugga till tentan imorgon. Dock kände jag mig klar redan på förmiddagen så nu ska jag bara dubbelkolla att jag kan allt. (Det är inom ett ämne som jag funderar på till exjobbet) så just nu känner jag att det borde vara mitt nummer ett.  

I helgen ska det köras grejer...

Jaaaaaaaa!!!!!!!!!

En bättre start på veckan kan man nog inte få... Jag fick veta imorse nämligen att jag klarade den svåra tentan som jag gjorde om här för ett tag sedan...=) Det hade jag inte räknat med så det kom verkligen som en trevlig överraskning.... Så skönt att slippa ha en tenta hängandes över en så...=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Dock satt det ju så klart fart på mig hjärna som börjar fundera på inriktning på exjobbet... Jag borde egentligen vara helt klar med vad jag ska skriva för nåt NU men det är jag inte! Jag skulle vilja ha minst två inriktningar på mitt examenspapper men det går ju inte ju... Åhhh vad jobbigt det är sådant här. Det känns som om jag ska välja hur hela min framtid ska se ut och det kan jag INTE!!!!

Nu ska i alla fall min lilla älskling hämtas så får vi se när våran stora älskling kommer hem...


Godmorgon lördag...

Har suttit och pluggat från morgon till kväll hela veckan. Hade muntlig redovisning i torsdags och sedan tenta igår morse.... Nu tänkte jag bara andas lite under helgen, packa lite inför flytten och bara vara innan nästa vecka blir lika. Det tråkiga är att jag inte hinner arbeta nåt på de två stora arbeterna som ska vara inne i januari så det kommer jag få göra under julledigheten... MEN det är intressanta ämnen så det ska nog gå bra...=)

Vi spenderade en timme på akuten igår eftersom Patrik lyckats få en motorcykel över foten... Det var dock inget brutet och de kunde just nu inte se nån spricka i alla fall så det blir till att vila hela helgen och hoppa runt på kryckor. Han håller redan på att bli tokig så...;-)
Var egentligen meningen att vi skulle köra till soptippen idag och sedan tömma ur förråd och garage här ute men det får vänta tills nästa helg...=(

Liam hade sin första Lucia på dagis igår men det missade jag så klart...JÄTTE TRÅKIGT!!! Men jag fick ett fint kort på våran tomte när jag skrivit klart tentan...=)

Nästa vecka är det sista veckan på dagiset för Liam. Tråkigt tycker jag. Det är tur att Liam är så liten så att han inte kommer att märka av det på samma sätt...
Vi kan inte heller få någon plats uppe i Nyhammar eftersom vi inte tillhör Ludvika kommun än MEN vi har en plats där uppe som vi kommer att få så fort hon kommer tillbaka till jobbet den 7-8 januari....

Nä nu har Liam tröttnat på att jag sitter här...;-)

Vissa saker får man bara inte missa...

Åkte till dagis en timme tidigare idag, alltså klockan tre eftersom jag ändå inte orkade läsa nå mer... Funderade redan vid två om jag skulle åka då men var inte säker på när de äter mellanmål (borde veta att det INTE är klockan två eftersom jag har hämtat honom då flera gånger tidigare) så jag väntade. När jag kommer dit så säger fröken att det stod två på Liams schema idag, och inte fyra. Jag blir alldeles ställd eftersom jag stått där på dagis och jämfört deras schema med min almanacka för nån vecka sedan... Så pinsamt! Usch sådan gånger blir jag så arg på mig själv när jag missar sådana saker. Inte för att Liam lidit av det men ändå... Nu kommer jag på måndag titta igenom tiderna igen så att det inte blir så här igen. Fröken sa ju också att de blir ju lite extra nervösa så här på vintrarna eftersom det ju mycket väl kan hända något på vägen dit. Nog för att jag tycker att de kunde ha ringt bara och frågat vart jag var men men...

Vi var i alla fall upp til lägenheten en sväng på eftermiddagen när pojkarna kommit hem från jobb och dagis... Patriks pappa har ju byggt en grind åt oss till trappen och den var jätte bra...=) Ingen risk att Liam ramlar ner! De hade även flyttat garderoben som stod i badrummet (varför har man en garderob i badrummet?) så nu får vi in en tvättmaskin...=)
Var iväg en sväng idag för att leta på diskställ och liknande men hittade inte något. Vet att det finns på Åhléns men tänker inte betala dom priserna för något sådant så då väntar jag. SÅ roligt är det inte med sådana grejer.

Köpte bland annat tre tennisbollar åt Liam i alla fall... Har aldrig tidigare skådat en unge med den kärleken till bollar. Han tar hand om dom som om de vore hans små bebisar...;-) Kör runt med dom i gåvagnen, bär alla på en gång och fixar och donar....;-)


Dadis...

Imorse när vi var påväg in på dagis så sa jag till Liam att nu ska vi gå in på dagis och till svar får jag då -Dadis! Góunge...=)

Har fixat lite med flytten nu på förmiddagen. Eftersom det är så många röda dagar innan så är det bäst att göra det i tid.

I helgen ska jag försöka få upp julgardinerna, som jag inte hann med förra helgen... Städa lite och sedan ska vi bara vara... Patrik skulle ut i skogen imorgon så då blir vi själva här. Får se vad vi hittar på. Jag tycker väl att vi ska vila lite efter fem långa dagar på dagis men Liam är väl av en annan åsikt kan jag tänka mig...;-)

Nä nu ska jag läsa lite innan det är dax för lunch...

Ha en härlig helg!


Köpte en tomtedräkt till Liam för några dagar sedan som han ska ha på lucia på dagis nästa vecka... Risken att luvan sitter kvar på huvudet är väl inte så stor dock men men...;-)

Trött och kallt...

-5 i morse. Kändes som minst -20 när jag gick ut för att starta bilen. Dock uppiggande då jag är trött idag. Får skylla mig själv eftersom jag gick och lade mig alldeles för sent igår fast jag vet att Liam är inne i en period då han vaknar tidigt. Försöker ta mig igenom en tjock bok på engelska också men går tyvärr inte så bra. Alldeles för trött för att kunna koncenterar mig...
En positiv sak med att gå upp så tidigt ä i alla fall att vi hinner äta frukost i lugn och ro med tända sjus och så hinner vi kasta boll en stund också...=)

Idag skulle de baka pepparkakor på dagis...=) Det blir nog roligt. 

Igår var vi till Hanna och Maya och lekte hela eftermiddagen. Lika roligt och trevligt som vanligt...=) Liam och Maya var alldeles tokiga och skrek och skrattade åt varandra, gömde sig bakom gardiner och fikade...;-) SÅ roligt när de har så roligt tillsammans.

Nä nu måste jag göra nåt annars somnar jag...

 

RSS 2.0