Hej för ett tag...

Ingen tid och ingen lust till det här så jag kommer förmodligen inte att skriva något mer här, i alla fall inte på ett tag...


Då ska vi se...

Fyra tänder på gång samtidigt
Feber
Hosta
Ingen sömn
5 miljoner saker att göra i skolan
Första dagen på praktiken igår
=
TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTT

Idag dagis och jag vid en dator där jag ska skriva, läsa, skriva, läsa och kanske skriva och läsa lite till....

Fredag!

Jaha då var det fredag idag igen då. Veckora går så fort så jag hinner ju inte med... Idag ska jag fixa med arbetet och så ska jag passa på att städa när Liam är på dagis.

Igår kväll var Liam så trött så trött men när jag skulle lägga honom så ropade han bara på sin Pappa och skulle ut ur rummet. Så vi bytte plats men då ropade han på mig istället så det slutade med att vi låg där inne båda två...;-)

Körde vår bil till Borlänge igår förresten. Det var ett tag sedan nu...=) Den ska in igen den nittonde för det var ju klart en massa andra fel på bilen, men sedan ska den väl fungera bra igen hoppas jag...
Vi har så många människor runt omkring oss som ställer upp fast de inte behöver, och just nu känns det inte som om ett tack räcker längre....

Blev inget provsittande igår, så jag gör ett nytt försök idag....;-) Jag kommer vid lunch Ida om det går bra? =)

Trevlig fredag och trevlig helg...


Vilken natt...

Vi har ju varit lite hårda mot Liam nu se senaste dagarna för att han inte vill sova på kvällarna och vaknat på nätterna och velat gå upp JÄTTE tidigt sedan ändå. Det fungerar ju inte i längden eftersom vi blir så trötta allihopa och nu har det äntligen blivit bättre. Har har ju bara fått sova en timme på dagis denna vecka och det ta ju självklart några dagar innan det blir bättre och igår kväll somnade han vid åtta (brukar annars vara vid nio) och Pappa fick lägga som annars bara setts som en lekkompis den tiden, sedan har han sovit hela natten (stoppade in nappen nån gång bara) och sedan vaknade han halv sju. 8 timmars sammanhängande sömn fick jag och gick upp fem minuter innan han vaknade...=)

Nu ska jag gå en vända med Nova och se om jag kan provsitta en soffa på andra sidan kyrkan...;-) Sedan bär det av till skolan några timmar. Gammelfarmor hämtar på dagis så Liam slipper vara kvar så länge...


Trött...

...just nu är jag såååå trött... Nätterna är inte så bra och jag skulle egentligen behöva sooova men det får väntas med till ikväll...=)

Igår var vi och lekte hemma hos Hanna, Maya och Kerstin och Liam lyckades ramla över Kerstin. Det absolut värsta som kan hända, hände, och det får INTE hända igen! Änglavakt hade lilla gumman och nu kommer ingen att lämna på golvet igen. Vi har ju aldrig lämnat innan och egentligen var vi inte mer än 1 meter bort men det går såå fort och helt plötsligt ser man Liam ramla över henne och jag kastar mig fram och rycker upp honom och Hanna kastar sig i sin tur fram för att ta upp Kerstin. Fy vilken känsla! Men var ju tvungen att sms:a imorse och fråga hur det var och det var bara bra med Kerstin!

Annars pluggar jag för fullt och skickade in ett utkast till min handledare idag. Men jag hade tänkt att skriva till lite mer innan imorgon så att jag får det gjort.

Nej nu ska jag äta lite...

Ny vecka...

...och jag måste jobba med exjobbet denna vecka då jag ju fick börja om förra veckan för att det visade sig att det jag tänkt inte skulle gå att genomföra. Men nu tror jag att jag har hittat något genomförbart dsom kommer att bli både bra och intressant. 

Liam sov ju hos Morfar mellan lördag och söndag och det gick jätte bra...=) Dock verkar det ha tagit på krafterna så han sov till kvart i åtta i morse...

Nu är han på dagis och fick till sin stora förtjusning se att Maya var där så han hade inte riktigt tid att vinka när jag skulle gå....=) 


Jag och Nova den enda soliga dag vi hade förra veckan...


Premiär för bobåkning i lördags innan vi åkte till Morfar...

Nej nu är det bäst att jag sätter igång här...  


RSS 2.0