God förmiddag

Vaknade med en trevlig huvudvärk som nu äntligen har slutat...=) En lite krånglig natt med en Liam som var JÄTTE ledsen en stund men sedan somnade han om mellan oss...

Snart ska vi ut en stund och sedan in för att äta och sova innan det bär av till Morfar. Det blir nog ingen middag ute för oss eftersom vi mådde dåligt båda två inatt efter kanske för mycket godis igår...;-) Vi är hemma istället och imorgon ska vi försöka sova. Svårt när man är van att gå upp tidigt men vi får försöka iaf...;-)


Trevlig helg!

Helg

Är det nu så... Blir nog en lugn fredag efter en lång vecka. Eller veckorna går väldigt fort nu så...

Imrgon ska våra barn sova hos Morfar. Jag och Patrik hade tänkt att gå ut och äta men vi får se om vi orkar. Annars lagar vi till nåt hemma istället...

Annars har det väl inte hänt så mycket. Vi har varit och lekt hemma hos Hanna, Maya och Kerstin. Hinner tyvärr inte med så mycket eftersom jag pluggar och Liam är på dagis hela dagarna.

Nu väntar vi på att Patrik ska komma hem så att han får laga maten...;-)


Nämen vad är detta...

Två inlägg på en och samma dag...;-)

Ett möte som var inbokat imorgon har ändrat tid två gånger idag. Fixade med Liams (gammel)Farmor så att hon kunde hämta på dagis eftersom jag inte skulle hinna hem, men nu blir det på förmiddagen istället ändå. Får se om hon vill hämta ändå...;-)

Liam hade fått ett sådant där trevligt raseriutbrott på dagis idag också. Jag hade ju redan varnat dem eftersom jag vet att det kan inträffa så de blev väl inte precis förvånade... Han fick nämligen inte sitta i dockvagnen...

Nu väntar vi på att Patrik ska komma hem. Det har bara krånglat för honom idag på grund av kylan så han jobbade över...


Godmorgon Måndag

Snart ska vi ge oss iväg till dagis. Liam var påväg redan igår...;-)
Vi har haft en väldigt lugn helg här och egentligen inte gjort så mycket. Var in till stan och handlade i lördags hela familjen men annars har vi bara varit hemma. Inte har man kunnat gå ut heller eftersom det antingen varit snöstorm eller iskallt...=( Bara korta vändor med Nova har det blivit eftersom den stackars lilla hunden hoppat fram för att det varit så kallt om tassarna....

Idag väntar jag ett mail som jag hoppas kommer så att jag kan ändra hela syftet med mitt exjobb...japp så roligt har jag det.... Sedan hoppas jag att det kommer böcker och linser med posten så att jag kan läsa och se världen igen.....;-)

Ha en trevlig dag....


En briljant idé...

...som kanske inte var så briljant ändå...

08:00 kommer jag på att vi ska gå till dagis, barnvagn och hund, på en ordentlig promenad upp till dagis... 08:32 kom vi iväg. Första biten gick det bra men sedan kom vi till cykelbanan där det inte var plogat och det tog på krafterna kan jag lova. Längre tid än jag hade tänkt mig tog det också men vi kom fram tillslut...=)

Sedan börjar mycket annat lösa sig också nu så idag är jag extra glad...=)

 


Semlor...






Tisdag

Har precis kommit hem från en lång promenad med hunden. Behöver åka in till Ludvika en vända så jag ville köra slut på henne lite eftersom hon kommer att vara ensam hemma ett tag...;-)

Liam har varit ledsen nu både idag och igår när jag lämnat honom på dagis men igår ringde jag igen efter en timme och då hade det gått över på en gång och det gjorde det säkert idag också... Dock var han väldigt trött redan när jag lämnade honom idag eftersom han öppnade ögonen kvart över fem imorse.

Nej nu ska jag ta mig ut i bilen och se om jag hittar nåt roligt på stan och så skulle det visst fikas semlor här när pojkarna kommer hem från jobb och dagis...;-)

(Mamma: Jag har böcker fram till vecka 11, så du kan se dig om efter böcker från v. 12)

Redan fredag...

...och trött är jag... Fast det är ju inget ovanligt så....

Idag hämtade jag Liam från dagis redan klockan tolv eftersom det ju är helg nu...=) Han somnade redan i bilen påväg hem och sov i ungefär en och en halv timme så jag hann klart med en uppgift som ska vara klar på måndag 08:00...skönt! Dock hittade jag inte allt jag ville ha med men det får duga...

Härligt väder är det också och vi var ute en stund här på eftermiddagen och åkte pulka...

Snart kommer Patrik hem från jobbet. Vi väntar allihop nu...=)

Trevlig helg!


Ett och ett halvt år..

...blir vår stora kille idag!




En lugn helg...

...har det varit här. Bara tagit det lugnt. Lagat god mat (Patrik så klart annars hade den inte varit så god) och varit ute en del. Riktigt fint väder ju.
Idag var Liam på dagis mellan nio och fyra och det hade gått jätte bra. Dock bara sovit en timme och råkat väcka grannen i vagnen bredvid så nu skulle de fixa lite fler ställen där de kunde ställa vagnar så de inte stod så nära varandra...

7 ton skola har jag också men det är bara köra på så ordnar det sig nog...=)

Nu måste jag gå och ta ett snack med en son som drar i pälsen på en stackars hund här... 

En liten lillasyster...

...var vi och hämtade igår...



Det är nu ungefär ett år sedan som vår älskade Kita lämnade oss för att bo hos mamma ett tag innan vi hittade det perfekta hemmet åt henne...



Och sådana här bilder får jag skickade till mig ibland och det värmer i hjärtat att se och höra hur bra hon har det!

Likheterna mellan dessa tjejer är kanske inte så stora men jag är helt säker på att Nova kommer att passa in lika bra som Kita gjorde i denna familj, fast på sitt sätt då så klart...=)


Fredagsmyyyys


Godmorgon Tisdag

Idag lämnade jag Liam på dagis på en gång. Det har gått väldigt bra med tanke på att det var mindre än två veckor sedan han började och sedan dess har han hunnit vara sjuk och byta inskolningsfröken.
Lite förskyld har han tyvärr blivit men det var mycket bättre idag redan så det kanske inte blir värre än så...

Annars har det inte hänt så mycket. Pluggar och söker jobb.


RSS 2.0