God morgon måndag

I dag är vi tillbaka i toppform igen...skönt... Armen gör lite ont fortfarande men inte i närheten av hur den varit i helgen så....=)

Idag ska det pluggas hela dagen. Ska en sväng in till stan på eftermiddagen har jag tänkt för att fix lite saker till julkorten ( som jag tänkte vara i tid med i år) bara.
Igår kom det ut en annons på blocket på en soffgrupp som vi tittat på en tid. De sålde dom jätte billigt och det var inga fel. Tyvärr finns inte de pengarna nu och imorse när jag kollade så var annonsen borta...=( TRåkigt men men det kommer fler tillfällen....

Nä nu är det bäst att sätta igång...

Söndag och första advent...

Nu är Liam hemma igen efter att ha varit med Mormot sedan igår förmiddag...Det blev inget bröllop för våran del, vaknade efter en stund av att jag frös som en tok i fredags kväll och igår låg både jag och Patrik i soffan hela dagen. Liam har inte visat något alls efter den där vaccinationen i alla fall.

Idag är det lite bättre fast jag fortfarande har skit ont i armen och känner mig allmänt seg. Var i alla fall iväg på julskyltningen en sväng, det tyckte Liam var roligt eftersom han kunde springa som en tok...;-) Skratta som en tok gjorde han också när han sprang iväg...;-)

I helgen är det även ett nytt ord som kommit ur tokungen och det är GUBBE. Ja vad ska man säga, kan ju vara bra att ha nån gång... Sedan säger han ju Heeeeej med ljus röst hela tiden också....

Veckan som kommer nu ska jag jobba hemfrån hela veckan, det ska bli så skönt. Det är tokmycket att göra men jag slipper i alla fall restiden! PÅ tisdag ska vi åka till Hanna och Maya, äntligen, och hälsa på. Det var evigheter sedan och vem vet, nästa gång vi ses kanske Maya är storasyster...=)

Nä nu tycker jag att det luktar här...


Fredag...

....och nu är hela familjen vaccinerade. Snacka om att det var löpande band och det var verkligen bara att kasta sig in i rummet när de ropade -nästa...
Ingen av oss har känt av något än så länge så vi får hoppas att det fortsätter så...

Sedan har vi lyxat till fredagslunchen med fläskfilé. Vi köpte det förra helgen men det har inte hunnits med att äta den, men idag blev det äntligen av...=)

Imorgon ska Liam sova hos mamma/mormor eftersom vi ska på bröllop. Jag vet inte vad jag ska ha på mig och någon present har jag inte köpt än. Snacka om att vara ute i sista minuten,  men jag har verkligen inte hunnit. Tänkte att jag skulle lämna Liam hos mamma strax före tio så att jag hinner till stan en vända. Jag har en överdel, men behöver en kjol och strumpbyxor. Har ingen aning om vad jag ska köpa  till brudparet heller. Tänkte kolla runt lite på internet ikväll och hoppas då få lite tips...

Min förkylning blev inge värre tack och lov så nu är det bättre. Liam är också bättre så nu hoppas vi att vi klara oss ett tag i alla fall...*peppar peppar*

NÄ nu ska jag väl hitta på nåt med monstret här. Eller han tittar på Dora så jag är väl inte så intressant för tillfället...;-)

Jag hatar att vara sjuk...

Efter att ha varit hemma hela förra veckan med Liam så kändes det skönt att få en vardag igen....trodde jag i alla fall...för nu är jag sjuk istället. Dock tänker jag inte ligga hemma än och glo utan det får allt vänta tills/om jag blir ännu sjukare. Än så länga har jag ingen feber så då går det...

Ska alldeles strax väcka Liam så att vi kan åka till dagis. Usch det här är alldeles för tidigt för oss känner jag...;-)

Annars händer det väl inte så mycket här tyvärr. Skulle behöva fixa en massa inför flytten men har lite svårt att hitta tid. De närmaste fyra veckorna kommer att vara lika kaosartade som de senaste har varit så....
I lördags var jag och Patrik i Borlänge och handlade lite, det var trevligt....=) Liam fick vara med mormor och morfar eftersom det är svårt att göra nåt sånt där som inte är på hans villkor....;-)

Nä nu är det bäst att väcka monstret så vi kommer iväg...
Får skriva mer en annan dag...

Torsdag och huvudvärk...

Har haft ont i huvudet sedan helgen och det vill inte gå över. Den extrema halsonten som suttit i några dagar har tack och lov i alla fall förvunnit så jag får hoppas att det blir bättre imorgon....=)


Så här hittade jag Liam härommorgonen....Han skulle absolut ha den kalla vällingen som stod på bänken och sedan blev det alldeles tyst... så här satt han och tittade på TV och åt välling...;-)

Vi har varit hemma hela veckan nu men jag tänkte att Liam skulle få gå till dagis några timmar imorgon för att tycker inte att det är roligt att vara med sin mamma hela dagarna...;-)
Inatt ska vi sova hos pappa/morfar så att Emma tar sig till skolan imorgon eftersom mamma/mormor är borta och pappa jobbar....Sedan måste jag plugga till en tenta på måndag hela helgen...=( Känner mig ganska trött på det här nu måste jag säga! Inte en lugn stund och inte hinner vi träffa några heller...=( Men men snart flyttar vi närmare Hanna och Maya så då blir det lite lättare att umgås med dom i alla fall...=)


Liams nya vrålåk som egentligen skulle vara en julklapp, men vi är inte så bra på att hålla oss så han fick den på en gång....;-) Det kommer nog bli en massa fina julklappar ändå så...=) 

Liams sysselsättning nu är förresten att tända och släcka lampor, kasta saker i badkaret eller ner för trappen och peka på saker som man sedan ska säga vad det är för något...=)

Nä om inte den här iprenen ska ta och värka nån gång då...

Här händer det grejer...

.. Igår var vi och skrev kontrakt på en lägenhet i Grangärde. Vi bodde ju där innan vi flyttade hit till huset fast i en annan lägenhet då. Ska ringa vaktmästaren idag igen så vi kan få titta igen och mäta lite och så. Flytten bär av den 1 januari så det är inte så långt kvar. Tyvärr var det ett väldigt litet förråd så vi kommer att behöva lite plats på andra ställen men det ska väl gå bra tror jag...=) TÄnkte att vi redan nu skulle börja flytta sådana saker som vi inte ska ha i lägenheten så blir det inte så mycket när vi väl ska flytta...
Sedan är det bara dagis som måste fixas. Hon var självklart sjuk på kommunen men jag tänkte att jag skulle skicka in alla papper så att hon har dem när hon kommer tillbaka i alla fall....

Sjuka är vi här också idag. Fick hämta Liam på dagis redan vi två igår för att hostade så mycket och vägrade äta och sova... Var dock pigg när vi kom hem och åt utan problem men det är lika bra att vara hemma ändå för säkerhets skull. Är inte riktigt frisk jag heller med huvudvärk och ont i halsen så det är nog bra för mig att vara hemma också, vilket jag nog inte hade varit annars...;-)

Liam pratar väldigt mycket nu för tiden. De hade reagerat på det på dagis också.... Och när jag frågar honom något så svarar han alltid -aaaaa... hihihi....
Åhh och så kan han alla rörelser till Imse vimse spindel. Sjöng den när vi skull sova för ett tag sedan och då började han....=)

Får lika badkar som mamma/mormor har i nya lägenheten så då kan Liam bada där. Nu badar han i balja här hemma eftersom vårt bubbelbad inte är rakt och det är så lätt att ramla då...


Så här fin var Liam när det var Halloweenfest på dagis, kan erkänna att det var det ända jag hittade i hans storlek...

Nä nu är det bäst att vi kickar igång dagen här i alla fall för lite ska vi väl få gjort. Nu har ju iprenen jag tog börjat värka och halsen gör inte lika ont efter lite te så...=)

Vart har tiden tagit vägen?

Lämnade in ett nytt schema till dagis igår. Inte roligt men jag var tvungen att lägga till fler timmar eftersom de bara pumpar ut saker till oss i skolan...=( Det är tur att jag har ett "dagisbarn" Glömde att anmäla mig till tentan jag ska göra på lördag. Fick panik i måndagskväll när jag kom på att jag inte gjort det! Men jag lämnade Liam på dagis halv åtta i tisdags och slängde mig till skolan och tack och lov så gick det att ordna...=)

Idag är vi hemma. Jag ska plugga och ikväll åker Liam med mormor till Eskilstuna. Jag kommer att vara borta HELA dagen imorgon och på söndag måste jag plugga för omväxlighetens skull, eller inte!

Halv fem ska vi skriva kontrakt på att vi sålt huset. Så nu är det bara att försöka hitta nytt boende. När jag nu ska få in det i kalendern.... Vi kollade igår men helt plötsligt så finns det inte nåt av intresse just nu.... Vill ju helst inte ha något tillfälligt eftersom det ju inte är så jätte roligt att behöva flytta alla saker igen om några månader, men samtidigt så är det ju bra om vi kommer ut så fort som möjligt också... Helst skulle jag vilja flytta där i skiftet till det nya året för då har jag inte så mycket i skolan men vi får se hur det blir med det...

Moster Sara har fått jobb i London också så där rök våran barnvakt tyvärr...=( Men vi är glada för hennes skull ändå...=)

Ja vet inte vad som hänt mer här. Stressar som sagt mest runt och försöker få tiden att räcka till och låtsas som allt är lugnt när jag är med Liam så inte han blir uppstressad...

*Det ända som är bra med detta kalla hemska väder är att man får magmuskler!*

RSS 2.0